La Madernassa a Guarene è un grande esempio di ospitalità a tutto tondo nel cuore di una delle zone vitivinicole più importanti del mondo. Una base eccellente per fare escursioni insomma. Sei stanze, parco di tre ettari con orto, piscina e bistrot, ristorante che è ormai prossimo ai 20 anni e che vede come executive Giuseppe D’Errico, unico italiano diventato sous chef da Michel Troisgros dopo Paolo Lopriore, dove è stato per cinque anni, poi all’Ornellaia di Zurigo e poi qui, dove si è ricongiunto con il fratello Francesco, anche lui dopo tanta esperienza in Francia. La semplicità che non è banalità è la traccia complessiva di questa esperienza che si percorre felici e leggeri sino alla fine. Servizio appassionato e competente, grande cantina, curiosa e professionale.
La Madernassa in Guarene is a great example of all-around hospitality in the heart of one of the most important wine regions in the world. It's an excellent base for excursions. This venue is approaching its 20th anniversary boasting six rooms, a three-hectare park with a vegetable garden, a pool, and a bistro. Giuseppe D'Errico is the executive chef, the only Italian who became a sous chef under Michel Troisgros after Paolo Lopriore, where he worked for five years. Afterward, he worked at Ornellaia in Zurich before coming here, where he reunited with his brother Francesco, who also has extensive experience in France. The overall theme of this experience is simplicity which avoids banality, and it's a journey that is enjoyable and light until the end. The service is passionate and competent, with a great wine cellar that is both inquisitive and professional.