L’originalità, la tradizione pugliese, la passione per le biciclette e il rispetto per l’ambiente si fondono da Mamm Ciclofocacceria. Un locale dal design unico, giovane e accogliente, situato in una posizione di Udine facilmente raggiungibile, dove fermarsi per assaggiare focacce gustose e di qualità. Solo focacce pugliesi, leggere e sane, preparate con lievito madre, farine semi-integrali a km 0, semola di grano duro pugliese, grano arso, patate lesse e olio extra vergine d’oliva. La lenta lievitazione di 24 ore ne garantisce l’elevata digeribilità e il gusto inconfondibile. Inoltre, tutti gli ingredienti utilizzati sono di prima qualità: burrata e formaggi di malga, capperi di Pantelleria, olive taggiasche, mortadella di Bologna e alici siciliane. Non solo un grande impegno nella selezione delle materie prime, per evocare i sapori di un tempo, attualizzandoli, ma anche un progetto che vuole affermare uno stile di vita rispettoso dell’ambiente. La particolarità del locale è che non si effettua servizio al tavolo. Ci si serve rigorosamente da soli e al termine della consumazione si lascia pulito il proprio posto, svuotando i taglieri negli appositi contenitori per la raccolta differenziata. Il personale è sempre presente, cordiale e disponibile.
Puglia tradition, originality, passion for bicycles and respect for the environment are the basic values at Mamm Ciclofocacceria. It is an establishment with a unique design; it is young and welcoming, situated in an easy-to-reach part of Udine. You can stop here to try tasty and quality focaccias exclusively from Puglia. They are light and healthy, prepared with a sourdough starter, semi-wholegrain flour with zero food miles, Puglia durum wheat flour, burnt wheat, boiled potatoes and extra virgin olive oil. The slow leavening period of 24 hours guarantees a heightened digestibility and an unmistakable flavor. Furthermore, all of the ingredients used are top quality: burrata and Malga cheeses, Pantelleria capers, Taggiasche olives, mortadella from Bologna and Sicilian anchovies. Not only is there great care in the selection of the raw materials to create old-fashioned taste, but there is also dedication to a lifestyle that is respectful of the environment. One interesting thing about the place is that there is no table service. It is strictly self-service and after you have finished you must leave your table clean and empty your tray in the recycling bins. The staff is always present and is cordial and attentive.
Utilizziamo i cookie per essere sicuri che tu possa avere la migliore esperienza sul nostro sito. Continuando a leggere acconsenti al loro utilizzo. Puoi disattivarli quando vuoi. AccettoRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.