Forte dei Marmi sta alla vacanza versiliana iconica come il Campanile di Giotto sta a Firenze. Simboli eterni di una terra che intesse di storia il costume italiano. Come la villeggiatura di lusso che qui trova da decenni un’espressione iconica.
Il soggiorno al Principe, grande firma dell’accoglienza raffinata che anticipa ogni desiderio dell’ospite, è l’emblema della vocazione all’ospitalità del Belpaese.
Soggiorni in cui vivere bagni di mare, relax in piscina o in spa; gite con yacht privato per Portofino, le Cinque Terre e un raffinato ventaglio di scelte food and wine firmate da Valentino Cassanelli: il ristorante internazionale Principe allestito fra il giardino e la piscina; il roof winebar 67 Sky Lounge e il fine dining Lux Lucis.
In menu, portate che incrociano gli ingredienti locali, le ricette tipiche italiane con influssi e citazioni gastronomiche che lo chef raccoglie durante i suoi viaggi.
Affiatata la squadra di sala guidata da Sokol Ndreko sommelier di grande esperienza che consiglia con gusto l’etichetta giusta.
Forte dei Marmi is to the iconic Versilian vacation what Giotto's Campanile is to Florence—a timeless symbol of a region that weaves Italian history into its cultural fabric. Much like the luxurious holiday experience that has found an iconic expression here for decades.
A stay at the Principe, a prominent figure in refined hospitality that anticipates every guest's desire, is emblematic of Italy's innate hospitality vocation. It's a stay where you can indulge in sea baths, relax by the pool or in the spa, embark on private yacht excursions to Portofino and the Cinque Terre, and explore a sophisticated array of food and wine choices curated by Valentino Cassanelli. These include the international Principe restaurant set between the garden and the pool, the 67 Sky Lounge rooftop wine bar, and the fine dining Lux Lucis.
The menus feature dishes that blend local ingredients with typical Italian recipes, infused with gastronomic influences and references that the chef gathers during his travels. The well-coordinated front-of-house team, led by the experienced sommelier Sokol Ndreko, offers tasteful recommendations for the right wine labels.