Siamo nel Greenwich Village, in una delle zone più affascinanti della Grande Mela, in questo ristorante dalla location suggestiva. In cucina Riccardo Orfino, con tante esperienze importanti in Italia, tra cui quella da un vero monumento della cucina italiana Aimo e Nadia a Milano. Troverete una cucina italiana moderna, tra le migliori di New York, realizzata con ingredienti sostenibili e locali. Ottimi piatti di pesce oltre a tanti piatti vegetariani o vegani, niente carne, ma non se ne sente assolutamente la mancanza. La pasta è cotta a puntino, al dente, come deve essere, ed è un vero piacere. Completa l’offerta una bella scelta di cocktails e tanti vini anche al calice.
This restaurant is located in one of the most fascinating and suggestive locations of the Big Apple, the Greenwich Village. In the kitchen, we find Riccardo Orfino, who has had many important experiences in Italy, including the very significant pillar of Italian cuisine that is Aimo and Nadia in Milan. Here you can enjoy a modern Italian cuisine, which is amongst the best in New York, made with sustainable and local ingredients. Excellent is the fish menu as well as the many vegetarian or vegan dishes which have nothing to envy to the rest of the menu. The pasta is a real pleasure to eat and it is cooked to perfection, al dente, as it should be. The offer is completed by a nice selection of cocktails and an extensive wine list, which is also available by the glass.