Lo spettacolare albergo ha fatto la storia della ricezione di qualità a Positano. Al ristorante Le Serre c’è Luigi Tramontano la cui cultura estetica dei piatti si sposa ad una sala gestita con passione e professionalità dalla moglie Nicoletta Gargiulo, in questa stagione in sala anche Maurizio Cerio. Mangiare a picco sulle rocce guardando le luci di Positano e il loro riflesso sul mare non ha davvero prezzo. Con un vantaggio non da poco: non dover entrare nel paese e poter parcheggiare con comodità. La gestione familiare si vive sin dal momento dell’accoglienza che mette a proprio agio l’ospite. E per vivere il mare di Positano basta tuffarsi.
Dal 2024 Roberto Allocca è il nuovo chef.
This spectacular hotel has made history in providing quality accommodation in Positano. At the Le Serre restaurant, you'll find Luigi Tramontano, whose aesthetic understanding of dishes is complemented by a dining room managed with passion and professionalism by his wife Nicoletta Gargiulo, and this season they also have Maurizio Cerio in the dining room. Dining here perched on the rocks while gazing at the lights of Positano and their reflection on the sea is truly priceless. And there's the added advantage of not having to enter the town and being able to park conveniently. The family management is evident from the moment you are welcomed, which immediately puts the guest at ease. To experience the sea of Positano, all you need to do is take a plunge.
As of 2024, Roberto Allocca is the new chef.