Hotel dal lusso raffinato che vanta una storia lunga 500 anni, meta nel tempo di principi e regnanti, artisti e letterati, è gestito dall’ottava generazione della famiglia Heiss-Falk. L’ampio il respiro della storia avvolge gli ospiti in un’atmosfera senza tempo curata in ogni dettaglio in camere, suites, servizi dedicati e organizzati per vivere la storica città di Bressanone e la natura circostante e conservarne un ricordo bello ed indelebile. Grande sensibilità per il piacere di stare a tavola espressa da Mathias Bachmann. Lo chef firma cene piatti raffinati dal carattere internazionale, espressione di una capacità tecnica e di una interessante interpretazione degli ingredienti del generoso territorio montano. Arricchiscono la proposta dining il ristorante Elephant, il bar, la lounge, l’enoteca Soliman Wines, scrigno di etichette nostrane ed estere e custode della migliore cultura enologica altoatesina.
This refined luxury hotel boasts a history of 500 years during which it has been home to princes and noblemen, artists and literary greats. It has been managed for eight generations by the Heis-Falk family. A great breath of history envelops the guests in a timeless atmosphere curated down to the last detail in its rooms, suites and special services organized to experience the historic city center of Bressanone and the surrounding nature to capture a truly unforgettable and beautiful memory. There is great care and sensitivity given to the simple pleasure of being at the table which is expressed by Mathias Bachmann. The chef designs dinners with refined dishes of international character, showcasing his technical capabilities and an interesting interpretation of the ingredients of the generous mountain territory. The dining proposal is enriched by the Elephant restaurant, the bar, the lounge, and the Soliman Wines enoteca, a treasure trove of Italian and foreign labels and custodian of the best of the South Tyrolean wineries.