Eccellente trattoria gestita con professionalità e simpatia dalla famiglia Corona nel cuore della città. Il pescato, freschissimo e locale è assoluto protagonista del menu. Imperdibile lo spaghetto seppie e bottarga, ma se avete voglia di coccole, optate per la corroborante minestra di pesce. D’obbligo concludere con la frittura di mare: triglie, moscardini, paranza o calamari; l’offerta cambia giornalmente. Una tavola con radici solide ma moderna.
In sala la squadra è ben rodata, composta dal patron Gianni e dai due figli Orazio, giovane conoscitore ed appassionato di vino, ed Alessandro, che proviene da esperienze importanti maturate a Londra. La carta dei vini ben racconta la Sicilia enoica, ed in più nasconde delle vere chicche d’oltralpe.
Excellent trattoria managed with professionalism and friendliness by the Corona family in the heart of the city. The fresh and local seafood is the absolute star of the menu. Don't miss the spaghetti with cuttlefish and bottarga, but if you're looking for comfort, opt for the hearty fish soup. A must-try is the mixed fried seafood: red mullet, baby octopus, mixed fried fish or calamari; the offering changes daily. A table with solid yet modern roots.
In the dining room, the team is well-coordinated, led by owner Gianni and his two sons Orazio, a young wine connoisseur and enthusiast, and Alessandro, who brings important experiences from London. The wine list beautifully showcases Sicilian wines, and also features some hidden gems from beyond the Alps.