Hotel raffinato e confortevole organizzato per vivere la montagna a tutto tondo in inverno, la sua stagione migliore. Gli ambienti caldi in cui prevalgono gli aromatici legni dei boschi e i tessuti naturali, esprimono l’attenzione alla tutela ambientale e contengono tutti i servizi per una vacanza indimenticabile. La cucina a quattro mani di Stefano Masanti e Stefano Ciabarri si fonda sul paniere di ingredienti di stagione secondo la disponibilità del giorno a garanzia di freschezza e sostenibilità. I piatti saporiti e appaganti, partendo dalla tradizione classica italiana, esprimono brio e creatività contemporanei. Molto ben assortita la cantina che spazia fra territorio ed etichette internazionali. Molto piacevoli e ben organizzate le attività outdoor, le escursioni, le passeggiate. Per preziosi momenti di pausa imperdibile l’area relax sospesa fra cielo e natura e la comoda e rigenerante spa.
This comfortable and refined hotel was designed to experience the mountain to its fullest in winter, its best season. The warm atmosphere is full of aromatic wood from the forests and natural materials which express the attentiveness to safeguarding the environment here. All of the services and amenities make for an unforgettable vacation. The cooking is under the care of both Stefano Masanti and Stefano Ciabarri. It is based on the breadbasket of seasonal ingredients according to the availability of the day which guarantees freshness and sustainability. The pasta dishes are flavorful and satisfying, spanning from the classic Italian tradition expressing pizzaz and contemporary creativity. The cantina is very well assorted with an array of choice spanning from the local territory to international labels. The outdoor activities, excursions and walking tours are interesting and well-organized. For quiet, must-have moments there is the “relax area” suspended between the sky and nature and the convenient and restoring spa.