All’interno di un lussuoso hotel, un elegante locale “all day long” Francesco Milicia, guidato dal Ciccio Sultano del Duomo di Ragusa, uno dei più importanti cuochi italiani, propone un format che si distingue in città. La cucina siciliana, di grande bontà, è al centro delle proposte, sviluppate con tecnica esemplare e sovente in chiave contemporanea. Non si dimenticano la tradizionale pasta con le sarde, la strepitosa “Taratatà” con bottarga di tonno rosso mediterraneo e mandorle, i saporiti paccheri ai frutti di mare, i tortelli al sugo delle Feste, con ragù siciliano e formaggio “Tuma Persa”. Ma è una intera cornucopia di piacevolezze e appagamenti (anche sotto forma di “street food”) quello che arriva dalla briosa cucina, da accompagnare a una sfiziosa carta dei vini isolana e a famosi cocktail internazionali.
Inside a luxurious hotel, we find this elegant "all-day-long" restaurant by Francesco Milicia, led by Ciccio Sultano of the Ragusa Cathedral, who is one of the most important Italian chefs. He offers a format that stands out in this city: Sicilian cuisine of great quality is at the center of the proposals, carried out with exemplary technique and often in a contemporary key. Let's not forget the traditional pasta with sardines, the amazing "Taratatà" with Mediterranean red tuna bottarga and almonds, the tasty paccheri with seafood, the tortelli with Feste sauce with Sicilian ragù and "Tuma Persa" cheese. It is a whole cornucopia of pleasures and satisfaction, even in the form of "street food," that comes from this lively kitchen. Be sure to pair your meal with one of the delicious island wines from the wine menu, as well as the popular international cocktails.