15° Top Dolce al Cioccolato 2022 3° Top Tiramisù 2022 - Caffè Borbone Award
Una pasticceria di stampo francese nel cuore di Isola a Milano, ideata dal giovane e talentuoso Fabrizio Barbato. Il loro tiramisù quindi, sia in versione torta che in monoporzione, è una rivisitazione, alleggerita e in chiave moderna, del classico. Dal basso si trova una base croccante, poi un cake molto umido al caffè e del pralinato di caffè. La mousse è molto leggera ed è fatta con un mascarpone partendo da panna d’ Isigny. Le monoporzioni vengono terminate con una spolverata di cacao mentre la torta con una lastra di cioccolato temperato.
Utilizziamo i cookie per essere sicuri che tu possa avere la migliore esperienza sul nostro sito. Continuando a leggere acconsenti al loro utilizzo. Puoi disattivarli quando vuoi. AccettoRead More
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.